Zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat Ceauşescu, OBIECTIV TURISTIC


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat Ceauşescu, OBIECTIV TURISTIC

Zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat Ceauşescu, OBIECTIV TURISTIC


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Elena Udrea, ministrul Turismului, a anunţat marţi seara că instituţia sa pregăteşte două oferte turistice pentru a atrage potenţialii vizitatori din străinătate. Primul va fi „un circuit Dracula”, al doilea va fi „un circuit roşu”, a explicat Udrea, la postul B1.

Dacă în ceea ce priveşte primul proiect ideea nu este originală, ea fiind încercată încă de pe vremea ministrului PDSR Dan Matei Agathon, „circuitul roşu” este o iniţiativă marca Udrea. Ministrul a explicat că România trebuie să abandoneze prejudecăţile legate de comunism şi să scoată bani din oferta în domeniu. Astfel, a precizat, Elena Udrea, oferta îi va tenta îndeosebi pe turiştii din China, care s-ar da în vânt după obiective care să le amintească de casă.

Potrivit ministrului Turismului, circuitul ar trebui să înceapă de la zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat cuplul Nicolae şi Elena Ceauşescu. Locul ar trebui renovat şi apoi pus la dispoziţia turiştilor, care ar mai putea bifa pe traseu închisoarea Doftana, Scorniceştii, balconul CC şi cartierul Primăverii. „Important e să spui povestea”, a spus Elena Udrea, adăugând că „circuitul roşu” va fi administrat de „un operator privat”.

Sursa: Gandul.info

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat Ceauşescu, OBIECTIV TURISTIC