Accident rutier usor pe bulevardul Unirii din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor pe bulevardul Unirii din Targoviste

Accident rutier usor pe bulevardul Unirii din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 25 octombrie  2010, în jurul orei 09:00, Poliția  Municipiului Târgoviște a fost sesizată, că pe bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

T. Ionel, de 40 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea  un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte, nu a acordat prioritate de trecere pietonului C. Mihaela, de 15 ani, din localitatea Sălcioara, care s-a angajat regulamentar în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni, acroşând-o.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a C. Mihaela, pieton, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor pe bulevardul Unirii din Targoviste