Accident la Targoviste datorita alcoolului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident la Targoviste datorita alcoolului

Accident la Targoviste datorita alcoolului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 20 august 2010, în jurul orei 21:20, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe strada ”Vasile Voiculescu” s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

T. Adrian-Constantin, de 25 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului și a zidului imobilului în cauză.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, T. Adrian Constantin fiind condus la Spitalul Județean Târgoviște, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002R, urmând a se dispune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident la Targoviste datorita alcoolului