Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de langa Muzeul de Istorie din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de langa Muzeul de Istorie din Targoviste

Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de langa Muzeul de Istorie din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O femeie în vârstă de 39 de ani, din satul Izvoare, comuna Voineşti Dâmboviţa, a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din municipiu.

Accidentul a avut loc pe Calea Domnească din Târgovişte, în momentul în care femeia se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde a rămas internată. S-a mai stabilit că şoferul autoturismului Dacia nu consumase băuturi alcoolice.

„Accidentul a avut loc pe Calea Domnească, lângă Muzeul de Istorie, iar din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri dâmboviţeni rezultă că şoferul unei maşini Dacia a lovit o femeie de 39 de ani, din comuna Voineşti, sat Izvoare, care se angajase în traversarea străzii în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, senmnalizată corespuzator, prin indicator şi marcaj. Diagnosticul stabilit la spital de către medici este fractură de tibie şi de peroneu la piciorul stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de langa Muzeul de Istorie din Targoviste" - 2 comentarii

  1. rogladys spune:

    oare nu ne-am saturat de lovirea pietonilor pe trecere in Targoviste? din pacate asta este nivelul majoritatii soferilor de aici si rezultatul inevitabil al spagii la permise. Atentie cand traversati!

  2. as spune:

    @Rogladys – Nu numai atunci cand tranversati! Si cand sunteti pe trotuar! Avem un oras plin de vitezomani. Nimic nu vad schimbat…

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de langa Muzeul de Istorie din Targoviste