Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind deifinitivă!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind deifinitivă!

Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind deifinitivă!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

borigatermicaJudecătoria Târgovişte s-a pronunţat în dosarul de corupţie nr. 5788/315/2011. Primarul   municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga a fost condamnat  la 3 ani de închisoare cu suspendare în procesul de corupție privind achiziția la prețuri supraevaluate a unor echipamente pentru locuri de joacă.

Finul edilului-șef al Târgoviște, adică patronul firmei SC UTILEX CONSTRUCT SRL din Pucioasa – Gheorghe Simoiu, a primit tot 3 ani de închisoare cu suspendare, în timp ce directorul fostei Direcției de Construcții a Consiliului Local Municipal Târgoviște, Mihai Olaru, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

La ședința din 22 aprilie a.c., în concluziile rechizitoriului DNA, s-a solicitat instanţei pentru inculpaţii Boriga şi Simoiu pedeapsă în regim de detenţie şi menţinerea sechestrului pe avere, iar pentru Olaru pedeapsa cu suspendare. Primarul Boriga a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești, alături de Gheorghe Simoiu, finul său, patronul firmei SC Utilex Construct SRL Pucioasa, şi de directorul fostei Direcţii de Construcţii a Primăriei Târgovişte (în prezent SC Municipal Construct SA Târgovişte), Mihai Olaru. Cei trei inculpaţi sunt trimişi în judecată de DNA Ploieşti de aproape 2 ani (din luna mai 2011), pentru prejudicierea bugetului CLM Târgovişte cu suma de 399.832,12 lei (aproximativ 100 mii de euro), reprezentând achiziţia supraevaluată de echipamente pentru amenajarea locurilor de joacă.

Decizia poate fi atacată în instanţă în termen de 10 zile, la Curtea de Apel Ploieşti.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind deifinitivă!" - 1 comentariu

  1. claudia spune:

    da-ti-I un scaun electric sa se odihneasca ,porc imputit

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Gabriel Boriga a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia nefiind deifinitivă!