Muzeele targoviştene sunt deschise luni, 30 noiembrie şi marţi, 1 decembrie 2015


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Muzeele targoviştene sunt deschise luni, 30 noiembrie şi marţi, 1 decembrie 2015

Muzeele targoviştene sunt deschise luni, 30 noiembrie şi marţi, 1 decembrie 2015


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte anunţă că, în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie 2015 programul de vizitare la muzeele târgoviştene este cel obișnuit, între orele 8.00 – 16.00, preţul unui bilet fiind de 7 lei pentru adulţi şi 3,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” poate fi vizitat conform programului de iarnă, între orele 8.00 – 16,00, preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Aceste precizări au făcute de reprezentanţii CNM Curtea Domnească Târgovişte deoarece, în mod normal, muzeele sunt închise lunea şi marţea. Lucru valabil pentru aproape toate muzeele din ţară. Acest fapt se întâmplă deoarece muzeele sunt deschise în weekend pentru turişti şi nu numai, motiv pentru care angajaţii muzeelor nu au liber în weekend ci în primele două zile ale săptămânii. Cu toate astea, CNM Curtea Domnească Târgovişte va fi deschis pentru vizitare în zilele de luni şi marţi (30 noiembrie şi 1 decembrie) deoarece este mult probabil să existe turişti în aceste două zile, mai ales pentru faptul că 1 decembrie este zi nelucrătoare.

Aşadar, luaţi-vă prietenii şi mergeţi la muzeele din Târgovişte! Ce altceva mai bun puteţi face pe o vreme ca asta? Nu prea ai ce. Aşadar, ne vedem la muzeu! 😀

ro flag

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Muzeele targoviştene sunt deschise luni, 30 noiembrie şi marţi, 1 decembrie 2015