Vasile Blaga şi-a prezentat, la Târgovişte, moţiunea cu care candidează la şefia PDL


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Vasile Blaga şi-a prezentat, la Târgovişte, moţiunea cu care candidează la şefia PDL

Vasile Blaga şi-a prezentat, la Târgovişte, moţiunea cu care candidează la şefia PDL


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

blagaLiderul democrat liberal Vasile Blaga şi-a prezentat, luni, la Târgovişte, moţiunea intitulată ”România dreaptă. PDL – politica dincolo de lozinci” cu care candidează la şefia PDL.

”Va trebui să alegem o formulă foarte puternică care să coordoneze acest partid care, poate îşi dau seama mulţi, este în opoziţie. Şi este bine că este în opoziţie. Acum se cer caractere, vedem care sunt adevăraţii pedelişti, vedem cu care putem pleca în reconstrucţia partidului (…). Când eşti în opoziţie şi conduci partidul nu mai ai nici miniştri, nici prefecţi, nici nimic şi aşa că trebuie să o iei de la firul ierbii şi să aduni trupele pentru a putea recâştiga puterea şi am convingerea că într-un an o putem face”, a declarat Blaga.

Liderul PDL spune că este nevoie de o echipă puternică la conducerea partidului.

”E nevoie de o echipă foarte puternică, care să strângă curentele din partid, care să strângă oamenii serioşi din partid, eu de altfel nici nu aş fi avut curaj să candidez la preşedinţia partidului dacă nu aş fi susţinut de oameni extraordinar de serioşi”, a mai spus preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Acesta a adăugat că PDL a guvernat într-o perioadă grea şi a plătit la alegeri pentru măsurile de austeritate luate.

”Am avut neşansa să guvernăm într-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic, cea mai grea perioadă de după război. Am luat o serie de măsuri dure, aspre, pe care ni le-am asumat. Ştiam că vom plăti, cum de altfel au plătit toţi cei care au guvernat în această perioadă în Europa. În 2011 şi în 2012 au avut loc alegeri în 12 ţări şi în 11 cei care au guvernat au pierdut. Nimănui nu-i place să îi bagi mâna în buzunar”, a mai spus Vasile Blaga.

Liderul democrat liberal a mai declarat că în partid trebuie să fie disciplină, iar deciziile luate trebuie respectate.

”După ce am luat deciziile, ni le-am asumat responsabil, există obligaţia ca prin toţi membrii de partid să le ducem până în ultimul cătun din ţara asta. Nu mai este permis nimănui să mai critice soluţiile adoptate de către partid, după ce şi le-a adoptat (…). Discutăm cât vrem până luăm deciziile, dar după ce le-am luat disciplină. Nimeni nu mai are voie să-şi facă platformă politică lovind propriul partid. Eu nu confund disciplina, libertatea de exprimare în partid până luăm decizia cu anarhia. Cui nu-i place, pleacă”, a afirmat Blaga.

Aproape 200 de membri de partid au participat la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga, la Târgovişte. Printre susţinătorii moţiunii Vasile Blaga prezenţi au fost europarlamentarii Theodor Stolojan şi Oana Antonescu, precum şi lideri ai partidului Raluca Turcan, Andreea Paul, Gheorghe Flutur. De asemenea a fost prezent preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, care a anunţat public că o susţine pe Elena Udrea la conducerea PDL.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Vasile Blaga şi-a prezentat, la Târgovişte, moţiunea cu care candidează la şefia PDL