Seară de film la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Seară de film la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”

Seară de film la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

BJDBTe-ai plictisit de rutina zilnică şi vrei să schimbi ceva în programul tău de zi cu zi? Atunci vino împreună cu prietenii la seara de film de la  Biblioteca Judeţeană ” Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte.

 “Este o seară în care te poţi relaxa, poţi socializa cu persoane de vârsta ta şi se pot lega noi prietenii. Filmele vizionate aici sunt propuse de noi toţi cei care participăm la seara de film. Luăm în considerare sugestiile, sfaturile şi recomandările voastre în legătură cu filmul. Vom aprecia foarte mult dacă vă veţi spune opiniile, acestea putând fi transmise şi pe grupul special creat pe facebook”, ne-a declarat Vlăduţ Andreescu, manager Europe Direct Târgovişte.

Astfel, vineri 26 ianuarie de la ora 17.00 a rulat filmul „War Horse” care a fost vizionat de un grup de tineri ce vor discuta şi comenta subiectul utilizând tehnologia IT de ultimă oră (skype, facebook şi messenger) cu persoane din alte localităţi ale judeţului, utilizatori ai bibliotecilor publice din Doiceşti, Titu, Voineşti şi Văleni Dâmboviţa.

Seara de film se realizează o dată pe săptămână (în fiecare zi de joi, de la ora 17.00) la Biblioteca Judeţeană ” Ion Heliade Rădulescu ” Târgovişte şi lunar rulează în fiecare bibliotecă publică din judeţ implicată în proiect cu sprijinul financiar al Fundaţiei IREX România care finanţează proiectul Biblioteca mea e cea mai COOL-turală şi cu ajutorul logistic al Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Seară de film la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”