Înfofoliți pe lângă centralele termice! 13 localități dâmbovițene încă sunt nealimentate cu energie electrică!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Înfofoliți pe lângă centralele termice! 13 localități dâmbovițene încă sunt nealimentate cu energie electrică!

Înfofoliți pe lângă centralele termice! 13 localități dâmbovițene încă sunt nealimentate cu energie electrică!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Dacă ieri vă aduceam la cunoștință faptul că 23 de localități dâmbovițene au rămas fără energie electrică în doar câteva ore de la instalarea iernii, astăzi vă informăm că avariile au fost remediate la 10 dintre acestea. Cu alte cuvinte, 13 localități din județul nostru mai sunt în acest moment în dificultate. Sperăm ca acestea să fie soluționate în cel mai scurt timp, mai ales că numărul echipelor aflate în teren s-a mărit.

În continuare, toţi cetăţenii sunt rugaţi să nu atingă conductoarele electrice şi să nu intervină în instalaţiile electrice pentru a nu se produce eventuale accidente prin electrocutare! Angajaţii de la Electrica lucrează neîncetat pentru ca instalaţiile electrice afectate să fie aduse în stare normală de funcţionare!

Ceea ce ne determină, în calitate de cetățeni, să ridicăm semne de întrebare este rapiditatea cu care apar defecțiunile încă de la primele semne de ploi abundente, ninsori și intensificări ale vântului. Să fie de vină calitatea instalațiilor electrice? Probabil că zecile de mii de dâmbovițeni care au rămas în beznă mai bine de 48 de ore speră în zadar la investiții pe acest palier. Să luăm în calcul faptul că nu doar lumina (care se poate rezolva cu lumânări) ci și căldura multor cămine depinde de energia electrică. Deși suntem în 2012, mulți dâmbovițeni încă se roagă, în timp ce stau înhăimurați pe lângă centralele termice, să beneficieze măcar de serviciile de bază ale unui cetățean de rând.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Înfofoliți pe lângă centralele termice! 13 localități dâmbovițene încă sunt nealimentate cu energie electrică!