23 de localităţi dâmboviţene au rămas fără energie electrică!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 23 de localităţi dâmboviţene au rămas fără energie electrică!

23 de localităţi dâmboviţene au rămas fără energie electrică!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Încă de aseară, 8 decembrie 2012, ora 20, Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Târgovişte se confruntă cu incidente şi deranjamente în instalaţiile de medie şi joasă tensiune amplasate în zona centrală şi de nord a judeţului Dâmboviţa, cauzate de condiţii meteorologice nefavorabile (vânt puternic, ninsoare, viscol, chiciură).

Au fost mobilizate şi se află în teren 28 formaţii de lucru pentru identificarea şi remedierea avariilor (cu personal al S.D.E.E. Târgovişte, A.I.S.E. Târgovişte şi al altor patru firme de profil din judeţul Dâmboviţa). Se lucrează în condiţii deosebit de grele care nu permit lucrul la înălţime. Lucrătorii de la Electrica acordă prioritate spitalelor, căminelor de copii, căminelor de bătrâni şi secţiilor de votare. Totodată, SDEE Târgovişte comunică permanent cu autorităţile administraţiilor locale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cu toate forţele implicate în remedierea cât mai rapidă a situaţiei.

Condiţiile meteorologice se menţin nefavorabile, ceea ce face ca evenimentele în instalaţiile electrice să fie dinamice! Informaţii privind deranjamentele se preiau la numerele de telefon 0245929, respectiv 0800150045.

Astăzi, 9 decembrie 2012, până în ora 10 au fost înregistrate următoarele indisponibilităţi: 6 linii de 20kV total nealimentate, 7 linii 20kV parţial nealimentate, 23 localităţi nealimentate cu energie electrică!

Toţi cetăţenii sunt rugaţi să nu atingă conductoarele electrice şi să nu intervină în instalaţiile electrice pentru a nu se produce eventuale accidente prin electrocutare! Angajaţii de la Electrica lucrează neîncetat pentru ca instalaţiile electrice afectate să fie aduse în stare normală de funcţionare!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: , ,
Articolul are 1.510 vizualizări
Publicat pe 9 decembrie 2012 de Ioana Radu
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
23 de localităţi dâmboviţene au rămas fără energie electrică!