EuroLeague Women: ”Îngerii” din Košice ne aduc cu picioarele pe pământ


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> EuroLeague Women: ”Îngerii” din Košice ne aduc cu picioarele pe pământ

EuroLeague Women: ”Îngerii” din Košice ne aduc cu picioarele pe pământ


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Good Angels Košice au întrerupt aseară șirul de trei victorii consecutive al Campioanei României, câștigând meritat, cu scorul de 93-78 (14-20, 31-14, 20-21, 28-23) partida de pe Infinity Arena. Practic, Municipalul nu a contat decât în primul sfert, când a condus cu 20-14. Din sfertul al doilea, gazdele au preluat frâiele partidei și nu le-au mai lăsat până la finalul meciului. Fetele de la CSM nu au contat 5 minute pe tabela de marcaj în acest al doilea sfert, timp în care jucătoarele lui Košice au reușit să marcheze nu mai puțin de 21 de puncte consecutive. Pauza nu le-a ajutat foarte mult pe fetele noastre, acestea nemaiputând să revină pe parcursul întregului meci, reușind să se apropie doar o dată la 5 puncte de adversare în cel de-al treilea sfert.

Principalele marcatoare pentru echipa noastră au fost: Monique Currie care a totalizat 18 puncte, 6 recuperări și 1 assist, Gabriela Mărginean 17 puncte, 2 recuperări și 1 assist, Elina Babkina cu 13 puncte, 1 recuperare și 5 assisturi și Milka Bjelica cu 12 puncte, 7 recuperări și 1 assist. De partea cealaltă s-au remarcat jucatoarele: Plenette Pierson cu 21 de puncte, Tijana Krivacevic 16 puncte, Alexandria Quigley 14 puncte, Helena Sverrisdóttir 15 puncte și Petra Kulichová cu 12 puncte.

La finalul meciului, Georgios Dikeoulakos, antrenorul târgoviștencelor, a declarat: ”Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din grupă și din Euroligă. Îi doresc lui Košice tot binele și succes mai departe. Am venit aici cu un plan care a funcționat perfect în primul sfert, dar al doilea sfert a fost un dezastru pentru noi. Ofensiva s-a mișcat foarte rău, la fel și defensiva. Nu am fost în stare să ne revenim după acest sfert doi catastrofal, deoarece au jucătoare experimentate și un antrenor bun”.

Maros Kovacik, antrenorul lui Good Angels Košice, a spus: „Mă repet, victoria este cea mai importantă. Fiecare meci și fiecare oponent din Euroligă este puternic și trebuie să jucăm la un nivel foarte înalt pentru a ne bate adversarii la o diferență de 15 puncte acasă și asta am reușit să facem în această seară. Chiar dacă nu am început meciul așa cum plănuiam, fetele și-au intrat în ritm, iar minutele 12-17 au fost absolut fantastice pentru noi. Nu vezi în fiecare zi o serie de 21-0 în Euroligă, aceasta fiind o mare satisfacție.”

În urma acestui meci, CSM Târgoviște rămâne pe locul 5 în grupa B a Euroligii feminine, acumulând 9 puncte, cu 3 victorii și 3 înfrângeri, păstrând în continuare șanse la calificarea în fazele superioare ale competiției.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
EuroLeague Women: ”Îngerii” din Košice ne aduc cu picioarele pe pământ