Rezultatele actiunilor desfasurate de politistii damboviteni in data de 1 iulie


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele actiunilor desfasurate de politistii damboviteni in data de 1 iulie

Rezultatele actiunilor desfasurate de politistii damboviteni in data de 1 iulie


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 01 iulie 2010, în intervalul orar 17:00 – 20:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au desfășurat o acțiune punctuală pe raza de competență, în municipiul Târgoviște și în comunele Băleni, Bucșani și Comișani, în colaborare cu efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Cu această ocazie, au fost constatate 3 infracțiuni în flagrant.

De asemenea, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.360 de lei, dintre care 50 pentru nerespectări ale regimului circulației rutiere, 5 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar 6 pentru diverse alte abateri.

Exemple:

1. În ziua de 01 iulie 2010, în jurul orei 19:00, E. Florin, de 23 de ani, domiciliat în comuna Gura Ocniței, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere și care tracta o semiremorcă confecționată artizanal neînmatriculată. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 86 alin. 1 și art. 85 alin. 3 din O.U.G. 195/2002 republicată.

2. T. Florea, de 45 de ani, din comuna Băleni, administrator al unei societăți comerciale din localitate, a fost depistat în timp ce avea expuse la vânzare obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. A fost ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de bunuri (în valoare de 4.000 de lei), iar pe numele administratorului, a fost întocmit dosar penal pentru art. 83 lit. B din Legea 84/1998.

De precizat că asemenea acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, pentru prevenirea comiterii de fapte de natură penală și pentru descurajarea elementului infracțional.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Rezultatele actiunilor desfasurate de politistii damboviteni in data de 1 iulie