Grupare de hoţi de locuinţe desfiinţată de poliţia dâmboviţeana


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Grupare de hoţi de locuinţe desfiinţată de poliţia dâmboviţeana

Grupare de hoţi de locuinţe desfiinţată de poliţia dâmboviţeana


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au documentat activitatea infracţională a unei grupări compuse din 6 persoane, care se ocupa cu furturile din locuinţe şi societăţi comerciale, reţinându-se în sarcina acestora comiterea a  2 furturi din locuinţe cât şi a 6 furturi din societăţi comerciale,  comise în cursul lunii aprilie 2011 pe raza judeţului, creând un prejudiciu de aproximativ 80.000 lei.

În noaptea de 19/20.04.2011, în baza datelor şi informaţiilor obţinute,  lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale au prins în flagrant 3 persoane care intenţionau să sustragă  bunuri dintr-o societate comercială din localitatea Ulmi, acestea fiind identificate în persoana numiţilor V. Adrian Petrişor, de 24 de ani,  D. Cristian, de 22  de  ani, ambii din Târgovişte, şi  P. Petre  Dragoş, de 26 de ani, din comuna Malu cu Flori.

Urmare a activităţilor de verificare şi cercetare, în data de 20.04.2011, poliţişti de investigaţii criminale şi de ordine publică, sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Argeş şi Dâmboviţa au efectuat un număr de 10 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor învinuiţi, în urma cărora 6 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru cercetări, fiind reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore.

În urma probatoriului administrat în cauză, pe numele numiţilor V. Adrian Petrişor, de 24 de ani, T. Vasile Iulian, de 24 de ani, M. Vasile Laurenţiu , de 24 de ani, şi D. Iulian, de 42 de ani, toţi din municipiu, Judecătoria Târgovişte a emis mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru săvârşirea  infracţiunii de furt calificat.

Cei în cauză  au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dâmboviţa.

Totodată, faţă de numiţii D. Cristian, de 22  de  ani,  şi P. Petre  Dragoş, de 26 de ani, instanţa a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Grupare de hoţi de locuinţe desfiinţată de poliţia dâmboviţeana