3 tineri din comuna Mătăsaru Dâmboviţa prinşi la furat de cablu telefonic


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 3 tineri din comuna Mătăsaru Dâmboviţa prinşi la furat de cablu telefonic

3 tineri din comuna Mătăsaru Dâmboviţa prinşi la furat de cablu telefonic


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În această noapte, poliţiştii au intervenit prompt pentru prinderea mai multor persoane care au secţionat cablu telefonic.

În noaptea de 30/31 august 2011, lucrătorii Secţiei de Poliţie Valea Mare au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, că persoane necunoscute au secţionat cablu telefonic pe raza localităţii Valea Mare şi respectiv pe raza satului Gura Foii.

O patrulă din cadrul Secţiei nr. 8 de Poliţie Valea Mare a identificat în trafic un autoturism cu care se deplasau suspecţii, şi a pornit în urmărirea acestuia, folosind pentru oprire semnale luminoase şi acustice.

Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul de oprire al poliţistului, deplasându-se pe DN 7, până în oraşul Topoloveni unde a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare , a lovit un parapet de protecţie şi a derapat pe un teren viran.

Poliţiştii au procedat la urmărirea celor patru persoane suspecte aflate în autoturism, care încercau să se sustragă, unul dintre poliţişti executând un foc de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare.

S-a reuşit imobilizarea unui suspect, identificat ca fiind P.G., de 39 de ani, din comuna Mătăsaru.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, alţi doi suspecţi M . R., de 24 de ani şi M.M., de 27 de ani, ambii din localitatea Mătăsaru, au fost prinşi de către poliţişti, în acest moment toţi cei trei fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune măsuri legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea celui de-al patrulea suspect, P.C., de 16 ani, din aceeaşi localitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
3 tineri din comuna Mătăsaru Dâmboviţa prinşi la furat de cablu telefonic