Administraţia Boriga a achitat datoriile istorice ale SC Termica SA acumulate în ultimii 20 de ani


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Administraţia Boriga a achitat datoriile istorice ale SC Termica SA acumulate în ultimii 20 de ani

Administraţia Boriga a achitat datoriile istorice ale SC Termica SA acumulate în ultimii 20 de ani


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

ADMINISTRAŢIA BORIGA A REUŞIT SĂ ACHITE DATORIILE ISTORICE ALE S.C. TERMICA S.A., ACUMULATE ÎN ULTIMII 20 DE ANI

La 1 iunie 2008, datoria SC Termica SA către Distrigaz a fost de 105 miliarde lei vechi. Primarul Gabriel Boriga dă asigurări că din această toamnă, târgoviştenii racordaţi la reţeaua de termoficare care aparţine SC Termica SA, vor putea beneficia de energie termică ai apă caldă, fără a mai exista riscul întreruperii acestor servicii.

,,Am reuşit să achităm în totalitate datoriile Termica către Distrigaz, iar acest lucru nu face decât să mă bucure. Atât târgoviştenii, dar mai ales şcolarii şi preşcolarii, vor putea beneficia de agent termic, imediat ce temperaturile vor scădea sub zero grade. ’’ a ţinut să precizeze edilul municipiului Târgovişte.

La 1 iunie 2008, atunci când primarul Gabriel Boriga, a preluat mandatul, datoriile SC Termica SA către Distrigaz se ridicau la incredibila cifră de 105 miliarde de lei vechi. Această sumă colosală, lasată moştenire de administraţia municipală de până în 2008, i-a lăsat pe târgovişteni, în plină vară, fară apă caldă.

După lungi negocieri cu cei de la Gdf Suez Energy Romania, care erau deja sătui de promisiunile vechii administraţii PSD, primarul Gabriel Boriga, a reuşit să ,,deschidă’’ robinele de apă caldă pentru târgovişteni.

Astăzi, după 2 ani şi jumătate de negocieri şi plăţi de ordinul sutelor de miliarde de lei vechi, către Gdf Suez Energy Romania, administraţia condusă de edilul Gabriel Boriga, a reuşit marea performanţă de a achita toate datoriile şi facturile curente ale Termica SA către Gdf Suez Energy Romania.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Administraţia Boriga a achitat datoriile istorice ale SC Termica SA acumulate în ultimii 20 de ani" - 1 comentariu

  1. ionut spune:

    Se poate domnule Boriga sa ne aratati si o dovada in acest sens? Se vede ca in oras faptul ca dumneavoastra munciti pentru targovisteni, dar e posibil sa ne aratati si vre-un document din care sa rezulte ca Termica nu mai are datorii si ca noi putem sta linistiti?

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Administraţia Boriga a achitat datoriile istorice ale SC Termica SA acumulate în ultimii 20 de ani