Astăzi au fost depuse 1258 de contestaţii la bacalaureat în Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Astăzi au fost depuse 1258 de contestaţii la bacalaureat în Dâmboviţa

Astăzi au fost depuse 1258 de contestaţii la bacalaureat în Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

1.258 de contestaţii la bacalaureat au fost înregistrate, luni, în judeţul Dâmboviţa, cele mai multe fiind la limba şi literatura română, transmite corespondentul NewsIn.

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat, înainte de soluţionarea contestaţiilor, este în judeţul Dâmboviţa de 34,98%, faţă de 51,13% cât se înregistra anul trecut.

„Cele mai mici procente de promovabilitate s-au înregistrat la fizică şi matematică. Procente mai mari au fost la geografie, istorie şi limba română. 18 elevi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă”, a declarat secretarul Comisiei Judeţene de Bacalaureat, Cătălina Homeghiu.

Cinci elevi din judeţul Dâmboviţa au reuşit să obţină o medie de 10 la examenul de bacalaureat din 2011, doi fiind de la Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu, unul de la Colegiul Constantin Carabela, unul de la Colegiul Economic Ion Ghica din Târgovişte şi unul de la Grupul Şcolar Aurel Rainu din Fieni.

La Colegiul Naţional de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, s-a înregistrat cel mai mare procent de promovabilitate din judeţul Dâmboviţa, respectiv 94,4%. Au urmat, cu procente de peste 90, colegiile naţionale Constantin Carabela şi Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte.

La Grupul Şcolar Auto din Târgovişte, niciun elev nu a luat acest examen, iar la licee din Pucioasa sau Găeşti au fost cazuri unde numărul elevilor care au promovat a fost sub zece.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/educatie/contestatii-bacalaureat-2011-in-judetul-dambovita-au-fost-depuse-1-258-de-contestatii-la-bacalaureat-230213.html

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Astăzi au fost depuse 1258 de contestaţii la bacalaureat în Dâmboviţa