Mâine, 4 iulie 2011, începe la Pucioasa cursul de formare al viitorilor paramedici


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Mâine, 4 iulie 2011, începe la Pucioasa cursul de formare al viitorilor paramedici

Mâine, 4 iulie 2011, începe la Pucioasa cursul de formare al viitorilor paramedici


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 04 iulie 2011, începând cu ora 10.00, ISU ”Basarab I” Dâmboviţa va da startul primului curs de formare în cadrul Centrului de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă, acreditat pentru formarea viitorilor paramedici.

Deschiderea oficială va avea loc la sediul Detaşamentului de Pompieri din Pucioasa, b-dul Trandafirilor nr.185, în prezenţa inspectorului şef al ISU ”Basarab I” Dâmboviţa, a formatorilor care vor asigura pregătirea, precum şi a primei serii de viitori paramedici.

Centrul de la Pucioasa se alătură celor din: Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Timişoara, Târgu Mureş, municipiul Bucureşti, precum şi celui de la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, care vin în sprijinul activităţii SMURD, ce se desfăşoară în prezent în cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.

Atât cursanţii, cât şi instructorii formatori SMURD provin din rândurile angajaţilor unităţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Noul centru asigură în acest moment cursurile de prim-ajutor, descarcerare şi salvare pentru personalul din serviciile pentru situaţii de urgenţă din judeţele: Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Teleorman.
Echipamentele şi toate celelalte condiţii necesare bunei desfăşurări a activiăţii de pregătire au fost asigurate de ISU ”Basarab I” Dâmboviţa cu sprijinul Fundaţiei pentru SMURD.

Centrul de la Pucioasa are o capacitate de formare de 16 viitori paramedici, iar cursurile se vor desfăşura în decursul a 30 de zile. La finalul acestor cursuri vor fi susţinute examene, pe baza cărora absolvenţii vor primi calificarea de paramedic.

Echipa manageriala a ISU ”Basarab I” Dâmboviţa vă invită să participaţi la acest eveniment.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Mâine, 4 iulie 2011, începe la Pucioasa cursul de formare al viitorilor paramedici