Premiera spectacolului de copii „PINOCCHIO”


Home >> Evenimente Targoviste >> Premiera spectacolului de copii „PINOCCHIO”

Premiera spectacolului de copii „PINOCCHIO”

Data: 22 iunie ora 11:00
Loc: sala mihai popescu

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Dragi prieteni, cu puţin timp înainte de vacanţă, Teatrul Municipal Târgovişte vă invită la cea de-a şasea premieră a sa din această stagiune.

De data aceasta, este vorba de un spectacol realizat la Secţia pentru copii şi tineret şi destinat în primul rând celor mai mici dintre spectatorii noştri: Pinocchio, de Carlo Collodi. Imediat după naşterea sa, în 1983 (anul apariţiei cărţii lui Carlo Collodi), băieţelul cioplit din lemn, care prinde viaţă şi trece printr-o mulţime de aventuri care de care mai năzdrăvane, a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copiilor de pretutindeni. Cariera lui impresionantă s-a desfăşurat pe marile şi micile ecrane, în numeroase versiuni cinematografice ori de animaţie. Numărul montărilor realizate pe scenele teatrelor din întreaga lume e imposibil de stabilit cu precizie.

Acum, Pinocchio poposeşte şi la Târgovişte, în regia unuia dintre cei mai apreciaţi regizori de teatru de păpuşi şi marionete de la noi, Gabriel Apostol. Distribuţia ce va da viaţă personajelor lui Collodi este alcătuită din Ilie Ghergu, Ştefan Ştefănescu, Ionuţ Constantinescu, Cristina Ion, Daniela Mihai, Adina Hotinceanu şi Mihai Bălăceanu Scenografia a fost creată de Clara Oltea Dărângă Râsnovanu iar ilustraţia muzicală e semnată de Dan Bălan.

Avanpremiera este programată pentru marti, 21 iunie, ora 15.00 iar premiera oficială va avea loc miercuri, 22 iunie, la ora 11.00, la Secţia Mihai Popescu, Sala Off Stage a Teatrului Municipal Târgovişte, Calea Domnească nr. 208. Vă aşteptăm cu drag!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Premiera spectacolului de copii „PINOCCHIO”