Accident la Tartasesti soldat cu vatamarea grava a unui pieton


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident la Tartasesti soldat cu vatamarea grava a unui pieton

Accident la Tartasesti soldat cu vatamarea grava a unui pieton


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 14 octombrie  2010, în jurul orei 19:15, Poliția Comunală Tărtășești  a fost sesizată de F. Nicolae, că pe DN 7, în interiorul localității Tărtășești, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Răcari, care a constatat următoarele:

F. Nicolae, de 51 de ani, domiciliat în București, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tărtășești, a acroșat pe numitul P. Ion, de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc permis și marcat corespunzător.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului P. Ion, din comuna Tărtășești, care a fost transportat la Spitalul  Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.557 vizualizări
Publicat pe 15 octombrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident la Tartasesti soldat cu vatamarea grava a unui pieton