Fete agresate de tatal lor la Morteni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Fete agresate de tatal lor la Morteni

Fete agresate de tatal lor la Morteni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 10 octombrie 2010, în jurul orelor 20:00, lucrătorii Postului de Poliție Morteni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, că  T. Marian, de 34 de ani, din comuna Morteni, își agresează cele două fete ale sale la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Poliției Orașului Găești și Postului de Poliție Morteni, care au constatat următoarele:

T. Marian, de 34 de ani, locuiește împreună cu mama sa T. Florica, cu fratele său T. Nicolae și cu cele două fiice ale sale T.A, de 10 ani și T.I, de 6 ani. În ziua de 10 octombrie 2010, în jurul orelor 18:00, în urma unor discuții avute cu fiica sa T. A, de 10 ani, pe fondul unor datorii la magazinul din comună, acesta a început s-o lovească cu palmele și cu coada de la o mătură, fiind transportată la Spitalul Orașului Găești în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Lucrătorii de poliție au luat legătura cu reprezentanți din cadrul Direcției de Protecție a Copilului Dâmbovița, cărora le-au fost încredințate cele două minore în vederea luării măsurilor specifice, minora T. A fiind transportată la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște, urmând a fi prezentată la Serviciul de Medicină Legala Dâmbovița, în vederea efectuării constatăii medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

La finalizarea cercetărilor, se va propune soluție legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Fete agresate de tatal lor la Morteni