Doi minori din Targoviste retinuti si cercetati pentru furt


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Doi minori din Targoviste retinuti si cercetati pentru furt

Doi minori din Targoviste retinuti si cercetati pentru furt


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 23 septembrie 2010, în jurul orei 08:00, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată că doi minori au sustras din podul unui bloc situat in municipiul Târgoviște mai multe bunuri.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

Minorii D.Ș., de 13 ani, din comuna Ciocănești și S.S.L., de 15 ani, din municipiul Târgoviște, instituționalizați într-un centru de plasament din municipiul Târgoviște, au pătruns în scara unui bloc prin escaladarea unei scări metalice spre podul neasigurat, de unde au sustras un ghiozdan vechi de culoare roșie și o imprimantă defectă cu scopul de a le valorifica.

Autorii au fost depistați în scurt timp de polițiștii dâmbovițeni, bunurile fiind recuperate și predate părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 208-209 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Doi minori din Targoviste retinuti si cercetati pentru furt