2 tentative de suicid in localitatea Dobra


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 2 tentative de suicid in localitatea Dobra

2 tentative de suicid in localitatea Dobra


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În seara zilei de 04 august 2010, două persoane, din localitatea Dobra, au înghiţit în mod voit substanţe toxice.

1. În seara zilei de 04 august 2010, în jurul orelor 22.30, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă de N. Cristian, în vârstă de 18 ani, din localitatea Dobra, că a înghiţit în mod voluntar insecticid.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă de poliţişti, care a stabilit că, în urma unor discuţii purtate în contradictoriu cu tatăl său, N. Marian, a înghiţit o substanţă toxică, fără a preciza motivul.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internat.

2. În seara zilei de 04 august 2010, în jurul orelor 23.00, lucrătorii Postului de Poliţie Dobra au fost sesizaţi de T. Maria, de 34 de ani, din localitatea Dobra, că M. Marius, de 35 de ani, a inghiţit o substanţă necunoscută ce pare a fi insecticid.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti, care a constatat că pe fondul unor discuţii avute cu reclamanta, M. Marius a înghiţit în mod voluntar o substanţă toxică.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internat.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.964 vizualizări
Publicat pe 5 august 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
2 tentative de suicid in localitatea Dobra