Patru localități dâmbovițene afectate de vremea nefavorabilă


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Patru localități dâmbovițene afectate de vremea nefavorabilă

Patru localități dâmbovițene afectate de vremea nefavorabilă


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

cod ninsoare
Update: Cod portocaliu în Dâmbovița!
Conform datelor furnizate de Prefectura Dâmbovița, peste 1.600 de consumatori din localitatile Rau Alb, Candesti, Hulubesti si Ludesti nu au curent electric, ca urmare a avariilor produse pe reteaua de alimentare a Electrica din cauza vremii nefavorabile.

Cele mai multe familii afectate sunt in localitatea Hulubesti, unde pentru 520 de consumatori este intrerupta alimentarea cu electricitate. Alte 450 de familii din Ludesti si 400 de abonati din Rau Alb nu au, de asemenea, curent electric. La Candesti, pentru 240 de consumatori este, de asemenea, intrerupta alimentarea cu energie electrica.

Echipe de interventie se afla pe teren si lucreaza pentru remedierea avariilor, autoritatile estimand ca alimentarea cu energie electrica va fi reluata in jurul orei 18.00.

ANM a emis o atentionare cod galben de ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, valabila pentru 34 de judete, intre care si Dambovita, de duminica, de la ora 20.00, pana luni, la ora 23.00.

Potrivit meteorologilor, ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a tarii, iar in sud si sud-est vor fi abundente si se va depune un strat nou si consistent de zapada. In Lunca Dunarii si in Dobrogea precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei. In cea mai mare parte a Munteniei, in jumatatea de sud a Moldovei, in Dobrogea si in estul Olteniei, vantul va prezenta intensificari temporare, cu rafale de peste 70 km/h, viscolind si troienind zapada.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Patru localități dâmbovițene afectate de vremea nefavorabilă