Ion Stan a demisionat din PSD


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ion Stan a demisionat din PSD

Ion Stan a demisionat din PSD


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

ion stanIon Stan şi-a înaintat demisia la Organizaţia PSD Dâmboviţa, al cărei membru era. Acesta a scris în demisia sa: Domnule preşedinte, subsemnatul Stan Ion membru al PSD din anul 1995 vă rog să luaţi notă de demisia mea definitivă, irevocabilă şi necondiţionată din Partidul Social Democrat pe care l-am slujit cu abnegaţie şi devotament timp de 17 ani obţinând de 4 ori mandat de parlamentar cu o largă majoritate

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, după respingerea în plenul Camerei a ridicării imunităţii lui Ion Stan, că acesta nu mai poate face parte din PSD şi că soluţia, în urma votului deputaţilor, ar fi ca acesta să demisioneze din Parlament.

Ponta a precizat în mai multe rânduri că el, în calitate de deputat, a votat pentru ridicarea imunităţii lui Ion Stan.

Premierul a mai arătat că votul din Camera Deputaţilor va afecta România în plan extern, în privinţa MCV şi a aderării la Schengen.

Victor Ponta a precizat că PSD va lua decizia politică de a-l înlătura pe Ion Stan din partid, dar că acest lucru nu rezolvă ridicarea imunităţii deputatului, singura soluţie în acest sens fiind demisia lui Stan din Parlament.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Ion Stan a demisionat din PSD