Zeci de percheziţii în comuna Mătăsaru din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Zeci de percheziţii în comuna Mătăsaru din Dâmboviţa

Zeci de percheziţii în comuna Mătăsaru din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Zeci de percheziţii au loc, marţi, la Mătăsaru (Dâmboviţa), pentru punerea în executare a unor mandate de aducere în vederea executării pedepsei în cazul unor persoane suspectate de evaziune fiscală, fiind vizate şi centre de fier vechi ce ar fi produs un prejudiciu de un milion şi jumătate de euro, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu, la acţiune participă 150 de poliţişti, 200 de jandarmi şi 80 de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Conform sursei citate, au loc 21 de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală, precum şi la două centre de colectare a fierului, care ar fi produs un prejudiciu de un milion şi jumătate de euro prin evaziune fiscală. De la aceste centre, anchetatorii au ridicat câteva tone de aluminiu şi cupru.

„Sunt percheziţii în desfăşurare în localitatea Mătăsaru. Este o acţiune pentru punerea în executare a mandatelor de aducere în vederea executării pedepsei şi pe linia evaziunii fiscale la centrele de colectare a materialului feros din zonă. Persoanele vizate vor fi duse la poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Descinderile vizează satul Tetcoiu din comuna Mătăsaru, unde majoritatea populaţiei este racordată ilegal la reţeaua de energie electrică

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Zeci de percheziţii în comuna Mătăsaru din Dâmboviţa