Prins de jandarmii dâmboviţeni la furat de conductă


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prins de jandarmii dâmboviţeni la furat de conductă

Prins de jandarmii dâmboviţeni la furat de conductă


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Astăzi, 30 martie a.c., o patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza mun. Moreni, a depistat pe terenul viran din apropierea unei societăţii comerciale, în punctul “Trifoaie” o persoană în timp ce încerca să scoată la supafaţă conductă metalică folosind unelte specifice (târnăcop, lopată).

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că S. Teodor în vârstă de 35 a sustras 2 bucăţi de conductă metalică, după ce a decopertat solul pe o suprafaţă de aproximativ 20 m, ajutat şi de alte persoane. Bărbatul intenţiona să transporte materialul feros obţinut la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

Jandarmii i-au întocmit autorului în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru finalizarea cercetărilor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prins de jandarmii dâmboviţeni la furat de conductă