Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte

Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

”Programul de reabilitare a spitalului a fost accesat în 2010, iar firma care a câştigat licitaţia administrează mai multe spitale din străinătate, inclusiv AKH din Viena. Am pornit execuţia şi ni se blochează la Consiliul Judeţean un împrumut necesar pentru cofinanţare”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti, preşedintele CJ Dâmboviţa.

El a adăugat că spitalul şi-a restrâns activitatea din cauză că se lucrează la reabilitarea clădirii principale şi este nevoie de asigurarea unei finanţări coerente. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte primeşte, anual, circa 100.000 de pacienţi.

”Din cauză că lucrările sunt în desfăşurare, sunt utilaje care fac zgomot, este practic şantier în lucru şi ne-am restrâns activitatea. De aceea trebuie să facem tot posibilul pentru ca lucrările să nu se lungească şi să se realizeze cât mai repede. Există un disconfort atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici. Am negociat cu cei care lucrează ca toate secţiile să funcţioneze”, a precizat, la rândul său, managerul spitalului, Lavinia Ionescu.

Conducerea CJ Dâmboviţa susţine că reprezentanţii opoziţiei pun în pericol vieţile dâmboviţenilor, blocând proiectul finanţat din fonduri europene pentru modernizarea spitalului judeţean. În conferinţa de presă de joi a fost prezentată şi o ”listă a ruşinii” cu numele consilierilor judeţeni PSD şi PNL, la care au fost adăugate cele ale preşedinţilor organizaţiilor judeţene ale celor două partide de opoziţie.

Sursa: www.administratie.ro/articol.php?id=37939

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte