Un minor a fost accidentat usor in comuna Uliesti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Un minor a fost accidentat usor in comuna Uliesti

Un minor a fost accidentat usor in comuna Uliesti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 08 iulie 2010, în jurul orei 11:30, în comuna Uliești s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui minor, în următoarele împrejurări:

Minorul M.I., în vârstă de 5 ani, din comuna Uliești, aflându-se nesupravegheat pe Drumul Comunal 51, pe raza comunei Uliești, s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure, în fugă, fiind acroșat cu partea dreapta față de un autoturism condus de către I. Cornel, în vârstă de 50 de ani, din comuna Uliești.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găești, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde a rămas sub observație.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor survenirii accidentului rutier. La finalizarea acestora, se va propune soluție legală parchetului.

Recomandări:

– ATENȚIE!!! Strada nu este loc de joacă! Nu vă jucați pe partea carosabilă a drumurilor publice ori în imediata lor apropiere!!!
– Traversați strada pe marcajul pietonal (“zebra”), prin dreptul indicatoarelor “trecere pentru pietoni”, iar acolo unde sunt instalate semafoare, numai la culoarea verde a acestora;
– Strada nu se traversează niciodată în fugă!
– În intersecțiile unde nu există semafor sau trecere de pietoni, traversarea se va face numai pe la colțul străzii, după ce vă asigurați că nici din stânga, nici din dreapta nu se apropie vreo mașină;
– Așteptați sosirea autobuzului, troleibuzului sau tramvaiului pe trotuar sau în spațiile special amenajate;
– După coborârea din mijloacele de transport public nu traversați prin fața sau prin spatele acestora. Traversarea se poate face numai după plecarea din stație a vehiculuilui și doar pe trecerile de pietoni;
– Atunci când mergeți cu bicicleta, rolele sau skate-board-ul, deplasați-vă numai prin zonele special amenajate în acest scop și fiți în permanență atenți la acțiunile celorlalți participanți la trafic.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.825 vizualizări
Publicat pe 9 iulie 2010 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Un minor a fost accidentat usor in comuna Uliesti