Politistii damboviteni au organizat actiuni pentru siguranta publica


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Politistii damboviteni au organizat actiuni pentru siguranta publica

Politistii damboviteni au organizat actiuni pentru siguranta publica


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 18/19 iunie 2010, poliţiştii dâmboviţeni au organizat şi desfăşurat acţiuni în municipiile Moreni şi Târgovişte pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea fenomenului infracţional şi pentru depistarea şi luarea faţă de persoanele care prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară afectează climatul de ordine publică.

Cu această ocazie, au fost legitimate 135 de persoane, au fost controlate 72 de autovehicule şi reţinute 3 permise de conducere.
Au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28 230 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002.
Totodată, au fost constatate 5 infracţiuni.
Exemple:
A fost depistat C. Emil, de 24 de ani, din muncipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, prezentând la control organelor de poliţie un permis eliberat de autorităţile bulgare care prezenta suspiciuni de contrafacere. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped. de art. 86 din OUG 195/2002 şi art. 272 C. Pen.

A fost depistat V. Cătălin, de 28 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, prezentând la control un permis eliberat de autorităţile englezeşti despre care exista suspciuni de contrafacere. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped.  de art. 86 din OUG 195/2002 şi art. 272 C. Pen.

A fost depistat P. Constantin, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autocamion care transporta materiale feroase fără a poseda licenţă de transport. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public, faptă prevazuta şi pedepsita de art. 281.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.582 vizualizări
Publicat pe 21 iunie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Politistii damboviteni au organizat actiuni pentru siguranta publica