DN 71 Bâldana-Târgoviste-Sinaia se va moderniza


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> DN 71 Bâldana-Târgoviste-Sinaia se va moderniza

DN 71 Bâldana-Târgoviste-Sinaia se va moderniza


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati 138,62 milioane lei (32,8 milioane euro), fara TVA, consortiului romanesc Spedition UMB-Consitrans-Iptana pentru a moderniza doua tronsoane, in lungime totala de 103 kilometri, din DN 71 Baldana-Targoviste-Sinaia.

Consortiul Spedition UMB-Consitrans-Iptana a castigat contractul prin licitatie, iar acesta a fost semnat luni cu CNADNR, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, scrie Mediafax.

Contractul va fi finantat de la bugetul de stat si vizeaza servicii de proiectare, precum si executia tronsoanelor de la kilometrul 0 la 44+130, si de la kilometrul 51+041 la 109+905, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Proiectarea va dura doua luni, executia zece luni, iar perioada de garantie va fi de zece ani.

Spedition UMB este controlata de omul de afaceri Dorin Umbrarescu, care mai detine si Tehnostrade, o alta firma de constructii. Cele doua au licitat pentru diverse proiecte in Romania, castigand unele dintre acestea. Cele mai recente exemple sunt castigarea unui contract pentru reabilitarea a 149 de kilometri de drumuri judetene si 188 kilometri de drumuri de interes local din judetele Suceava si Botosani pentru 551,9 milioane lei si constructia a 10 km ai tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj, in parteneriat cu o firma din Italia.

Firma Consitrans Bucuresti a fost infiintata in 1991 si este detinuta de omul de afaceri Eduard Hanganu. Domeniul de activitate il reprezinta proiectarea, servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru lucrarile de constructii de drumuri. Clientii firmei sunt CNADNR, CFR SA, Administratia Strazilor Bucuresti si mai multe consilii judetene si locale.

IPTANA (Institutul de Proiectari Transporturi Auto, Navale si Aeriene) a fost implicata, printre altele, in calitate de proiectant sau consultant, la proiecte de infrastructura pentru porturile Constanta si Mangalia, Aeroporturile Henri Coanda, Sibiu si Bacau, dar si la mai multe sosele de centura.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.820 vizualizări
Publicat pe 31 august 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
DN 71 Bâldana-Târgoviste-Sinaia se va moderniza