Bilanţul pompierilor dâmboviţeni de Sărbătorile de Paşte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Bilanţul pompierilor dâmboviţeni de Sărbătorile de Paşte

Bilanţul pompierilor dâmboviţeni de Sărbătorile de Paşte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Datorită acţiunilor preventive desfăşurate de cadrele I.S.U. ”Basarab I” Dâmboviţa premergător şi pe timpul activiţăţilor religioase, în perioada Sărbătorilor Pascale nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

În această minivacanţă, prilejuită de Sfintele Sărbători Pascale, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U. ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

În perioada 23-25 aprilie, pompierii dâmboviţeni au intervenit la 7 (şapte) arderi necontrolate, în care au ars cca.3,5ha de vegetaţie uscată, astfel:
Detaşamentul Târgovişte ( Mun.Târgovişte – 800mp, com. Dragomireşti – 1 ha şi com. Măneşti – 2 ha) ;
Garda Voineşti ( com. Malu cu Flori – 750 mp );
Detaşamentul  Moreni ( com. I. L. Caragiale – 1500 mp );
Detaşamentul Titu (or. Titu – 100 mp );
Garda Răcari ( com. Conţeşti – 1000 mp );

Duminică – 24 aprilie, la ora 11:07, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în comuna Braniştea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară). Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că depozitarea cenuşei lângă materiale inflamabile, a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care a ars un perete al bucătăriei pe o suprafaţă de cca. 50mp;

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 33 de solicitări. Echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgoviște a intervenit la 20 solicitări, iar echipajul SMURD de la Detaşamentul Titu la 13 solicitări. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Bilanţul pompierilor dâmboviţeni de Sărbătorile de Paşte