Poliţiştii din Dâmboviţa au instruit reprezentanţii bancilor şi ai firmelor de pază


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Poliţiştii din Dâmboviţa au instruit reprezentanţii bancilor şi ai firmelor de pază

Poliţiştii din Dâmboviţa au instruit reprezentanţii bancilor şi ai firmelor de pază


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 19 aprilie 2011, în intervalul orar 11:00-12:00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa  a avut loc o întâlnire între reprezentanţi din  cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, Direcţia de Ordine Publică, respectiv comisar şef de poliţie  Tomuţa Lucian, conducerea Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa şi reprezentanţi ai unităţilor bancare precum şi ai societăţilor specializate de pază de pe raza judeţului.

Tema întâlnirii a avut ca obiectiv  evaluarea modului  în care unităţile economice care manipulează, depozitează sau transportă însemnate valori monetare respectă prevederile legale în domeniu.

La  această întâlnire au participat ofiţeri din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, Compartimentul  Sisteme de pază şi 21 de reprezentanţi ai unităţilor bancare şi firme de pază.

Poliţiştii au procedat la instruirea acestora cu privire la aspecte vizând cauzele ce pot favoriza comiterea  de spargeri la  unităţile  bancare, modul de acţiune în situaţia producerii unor astfel de fapte, dar mai ales modalităţi de contracarare a unor astfel de evenimente.

De asemenea,  poliţiştii au adresat participanţilor la această întâlnire o serie de recomandări  vizând îmbunătăţirea sistemului de securitate şi respectiv de alarmare împotriva efracţiei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.650 vizualizări
Publicat pe 19 aprilie 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Poliţiştii din Dâmboviţa au instruit reprezentanţii bancilor şi ai firmelor de pază