Retinut de politisti pentru lipsire de libertate si lovire


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Retinut de politisti pentru lipsire de libertate si lovire

Retinut de politisti pentru lipsire de libertate si lovire


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 25 martie 2011,  în jurul orei 05:00, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Gura Şuţii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de R. Ioana, din comuna Gura Şuţii, că fiul ei B. Ilie, de 34 de ani, a fost agresat de un vecin.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Găeşti, care a constatat următoarele:

În seara zilei de 23 martie a.c, în jurul orelor 18:30, numitul B. Ilie, s-a deplasat la domiciliul vecinului său, R. Nicolae, de 40 de ani, din localitate, pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti, ocazie cu care au consumat băuturi alcoolice.

Pe fondul consumului de alcool şi întrucât R. Nicolae i-a reproşat lui B. Ilie că i-ar fi luat unul dintre telefoanele mobile, între cei doi s-a produs o altercaţie în urma căreia R. Nicolae l-a imobilizat pe B. Ilie,  legându-l de picior cu un lanţ, de un pom aflat curtea locuinţei.

După aproximativ 2 ore, după ce i-a aplicat acestuia mai multe lovituri,  R. Nicolae, l-a dezlegat pe vecinul său B. Ilie, iar în jurul orei 02:30 l-a condus la domiciliul său.

La data de 28 martie a.c, în urma efectuării unei constatări medico-legale, numitului B. Ilie i s-a eliberat certificat medico-legal prin care s-a stabilit că îi sunt necesare pentru vindecare un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au procedat la reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă,  a numitului R. Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire  de libertate şi lovire sau alte violenţe, urmând ca în data de 29 martie a.c, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Retinut de politisti pentru lipsire de libertate si lovire