150 de plicuri de etnobotanice confiscate si amenzi de 10000 lei


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 150 de plicuri de etnobotanice confiscate si amenzi de 10000 lei

150 de plicuri de etnobotanice confiscate si amenzi de 10000 lei


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În seara zilei de 23 februarie a.c. în intervalul orar 19:00- 23:00, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au desfăşurat  o acţiune în municipiul Târgovişte, pe linia prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de produse tip “spice” (etnobotanice).

Astfel, au fost controlate toate cele 3 magazine de pe raza municipiului Târgovişte care comercializează produse de tip “etnobotanic”.

Acţiunea, în care au fost angrenaţi peste 40 de poliţişti şi lucrători din cadrul I.J.J Dâmboviţa, Garda Financiară, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Agricolă Dâmboviţa,  s-a finalizat cu ridicarea a peste 150 de plicuri cu produse tip ”spice” şi a mai multor bunuri, telefoane mobile, sume de bani nejustificate, cărţi de identitate lăsate gaj în schimbul achiziţionării de produse.

Substanţele au fost ridicate în vederea stabilirii produşilor chimici care le compun pentru determinarea regimului juridic al deţinerii şi comercializării.

Totodată, reprezentanţii Gărzii Financiare au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10 000 lei, întocmind note de constatare la toate cele trei locaţii controlate, urmând ca la finalizarea verificărilor să se dispună măsuri legale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.997 vizualizări
Publicat pe 24 februarie 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
150 de plicuri de etnobotanice confiscate si amenzi de 10000 lei