VIDEO: Evaziune fiscala provenita din comertul cu bauturi alcoolice fara acte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> VIDEO: Evaziune fiscala provenita din comertul cu bauturi alcoolice fara acte

VIDEO: Evaziune fiscala provenita din comertul cu bauturi alcoolice fara acte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 9 februarie 2011, în baza datelor şi informaţiilor deţinute,  poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor  Dâmboviţa, împreună cu specialişti ai Gărzii Financiare Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia transportului şi comercializării de băuturi alcoolice.

Cu această ocazie, a fost depistată în trafic pe raza comunei Răzvad o autoutilitară, în care era transportată cantitatea de 78 litri băuturi spirtoase în valoare totală de 10957 lei, pe care erau aplicate banderole de marcaj fiscal cu privire la care existau suspiciuni că ar fi falsificate.

Cu ocazia controlului, conducătorul autoutilitarei, B. V, de 22 de ani, din comuna Bucşani, a prezentat avizul de însoţire a mărfii emis de societatea comercială la care este angajat.

Poliţiştii au procedat la verificarea depozitului aparţinând societăţii în cauză, ocazie cu care au mai fost identificate 1408 sticle, tip pet a 2 litri fiecare, în care erau îmbuteliate băuturi spirtoase, de acelaşi tip cu cele transportate.

S-a procedat la indisponibilizarea cantităţii de băuturi spirtoase şi a autoutilitarei, fiind prelevate probe din băuturi şi mostre ale banderolelor de marcaj fiscal.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (băuturi spirtoase peste 200 litri) supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, producere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat şi evaziune fiscală.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
VIDEO: Evaziune fiscala provenita din comertul cu bauturi alcoolice fara acte