Prefectura Dambovita acuza sporurile ilegale de la Primaria Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prefectura Dambovita acuza sporurile ilegale de la Primaria Targoviste

Prefectura Dambovita acuza sporurile ilegale de la Primaria Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

City managerul, doi viceprimari, secretarul şi alţi câţiva zeci de angajaţi ai Primăriei Târgovişte primesc sporuri ilegale de până la 50% din salariul de bază, Prefectura Dâmboviţa atacând această decizie în contencios administrativ. De sporurile pentru gestionarea fondurilor europene beneficiază, de la 1 octombrie, 38 de funcţionari din primărie, prin decizia edilului Gabriel Boriga.

Legea prevede că astfel de sporuri pot primi doar funcţionarii care au absolvit cursuri de specialitate în implementarea proiectelor europene, ceea ce nu este valabil pentru funcţionarii respectivi din Primăria Târgovişte. Cel mai mare câştig este al city managerului Marius Constantinescu, al cărui salariu lunar cu sporuri depăşeşete 10.000 de lei.

”Nu este nimic ilegal în treaba asta. Deocamdată suntem în faza de început. Dacă Prefectura se va opune, poate că nu vom mai lua sporurile. Eu sunt cel care are responsabilitatea cea mai mare în implementarea acestor proiecte”, a declarat city managerul Marius Constantinescu. Prefectura Dâmboviţa cataloghează deciziile primarului municipiului Târgovişte ca fiind nelegale.

”Primăria, respectiv primarul Gabriel Boriga, au obligaţia să reintre în parametrii legali. În cazul în care îşi va organiza în cadrul primăriei un birou, serviciu sau compartiment, numai acei oameni care vor fi repartizaţi la acestă structură vor putea beneficia de aceste sporuri”, a precizat perefectul de Dâmboviţa, Iancu Caracota.

Sursa: AGERPRES

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prefectura Dambovita acuza sporurile ilegale de la Primaria Targoviste