3 persoane cercetate pentru furt la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 3 persoane cercetate pentru furt la Targoviste

3 persoane cercetate pentru furt la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 17 octombrie 2010, în jurul orelor 16:45, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, de P. Raluca din municipiul Târgoviște, că un vecin a surprins mai mulți tineri în timp ce încercau să sustragă bunuri din podul blocului.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

D.L., de 16 ani, A. Vasile, de 19 ani și A. Ilie Ionuț, de 21 de ani, toți din municipiul Târgoviște, au pătruns în podul blocului, de unde au sustras trei recipiente confecționate din metal, folosite la îmbutelierea cu sifon, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 50 de lei.

Autorii au fost depistați în scurt timp de polițiștii dâmbovițeni, bunurile fiind recuperate și predate părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 208-209 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
3 persoane cercetate pentru furt la Targoviste