Ştefan Alexandru Florea se numără printre propunerile pentru candidaţii la Consiliul Local Răcari


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ştefan Alexandru Florea se numără printre propunerile pentru candidaţii la Consiliul Local Răcari

Ştefan Alexandru Florea se numără printre propunerile pentru candidaţii la Consiliul Local Răcari


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Stefan Alexandru Florea

Ştefan Alexandru Florea este preşedinte al TSD Răcari şi vicepreşedinte al TSD Dâmboviţa. Este unul dintre foarte puţinii tineri politicieni pe care noile generaţii îi acceptă şi susţin. În seara aceasta, el a făcut public faptul că se numără printre propunerile pentru candidaţii la Consiliul Local al oraşului Răcari la alegerile din 2016. Iată mesajul pe care acesta îl transmite:

„Alaturi de oameni… impreuna cu ei”

M-am tot gandit ce cuvinte sa astern in aceasta seara importanta pentru mine, cu ce mesaj sa vin in fata voastra, a celor care ma cunoasteti si care aveti incredere in mine, dar si a celor care inca sunteti reticenti in ceea ce ma priveste.

In aceste momente de reflectie asupra mesajului meu, imi tot rasuna in minte si in suflet un sfat pe care l-am primit demult de la cineva in varsta foarte drag mie : „Orice ai face in viata, sa fii tu insuti si sa cauti sa faci cat de mult bine poti celor din jur, pentru ca ti se va intoarce inzecit”.

Asadar, am sa fiu eu insumi, ca si pana acum si as vrea sa anunt pe aceasta cale, ca am primit cu onoare si responsabilitate decizia biroului politic al PSD Racari de a ma numara printre propunerile pentru candidatii la Consiliul Local la alegerile din 2016. In aceste momente ma incearca atat sentimente de recunostinta si respect, dar si o mare raspundere fata de oamenii care mi-au acordat girul lor pentru a reprezenta tinerii din Racari in administratia locala!

As vrea sa ramana scris, incepand cu aceasta seara, ca ma voi bate cu toata energia si capacitatile mele pentru ca tinerii din Racari sa fie respectati, pentru ca mamele si tatii nostri sa fie respectati, pentru ca bunicii nostri sa fie respectati!
Vreau sa incepem sa intelegem cu totii ca Primaria si Institutia primarului si a Consiliului Local NU reprezinta „casa” catorva oameni care lucreaza acolo, ci reprezinta „casa” tuturor cetatenilor orasului, ei sunt cei carora trebuie sa le dam explicatii si nu propriului buzunar sau propriului interes!

Trebuie sa incepem sa intelegem ca acei copii care priveau mirati la televizor in 1989 la evenimentele care au schimbat destinul acestei tari, reprezinta acum alegatorii maturi care vor schimbarea adevarata, care au asteptari uriase de la clasa politica, care s-au saturat de tot ce inseamna mizerie si coruptie si care nu mai tolereaza nimic!

Cred ca pot sa aduc un suflu nou in administratia locala a orasului Racari, in cazul in care voi ajunge in fata dumneavoastra in calitate de consilier si daca va fi asa, voi da socoteala, impreuna cu colegii mei, doar cetatenilor acestui oras.

Ma voi bate mereu si voi continua pe drumul meu, indiferent care va fi acela, pentru a termina cu dezbinarea dintre noi, pentru a termina cu ura intre generatii, pentru a termina cu luptele murdare orchestate de unii, care manipuleaza oameni cu pareri diferite!

Indiferent de ce va fi, eu voi ramane acelasi Stefan Florea pe care il cunoasteti, cu bunele si cu relele lui, acelasi om caruia nu ii poti cenzura opiniile, caruia nu ii poti impune sa ascunda adevarul si cel mai important, daca vrea Dumnezeu, caruia nu ii vei putea cumpara votul din Consiliul Local pentru capriciile tale sau pentru oricare alt motiv!

Urmeaza un drum greu si anevoios, dar sper ca la final sa putem spune impreuna ca a meritat totul si ca nimeni si nimic nu ne va mai dezbina!

Doamne Ajuta!

Cu prietenie,
Stefan Alexandru Florea

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Ştefan Alexandru Florea se numără printre propunerile pentru candidaţii la Consiliul Local Răcari