CRIMĂ ORIBILĂ în judeţul Dâmboviţa!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> CRIMĂ ORIBILĂ în judeţul Dâmboviţa!

CRIMĂ ORIBILĂ în judeţul Dâmboviţa!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O crimă oribilă, petrecută marţi seara, în comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, a îngrozit un sat întreg. Un bărbat de 31 de ani şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de rangă pentru că nu i-ar fi dat copilului său, în vârstă de doar un an de zile, să mănânce. Omul venise băut acasă şi şi-a ieşit din minţi când a auzit că fetiţa sa nu a fost hrănită de bunicul său de 54 de ani.  

„E puşcăriaş, e furăcios, un nenorocit. Să-i dea pe viaţă, să îl închidă. Nu mai vreau să îl văd. Avea ce avea cu el. Mereu se luau în gură şi spunea că îl omoară”, a declarat bunica agresorului. Pentru fapta sa, agresorul riscă până la 25 de ani de închisoare.

„Este vorba de un conflict spontan între tată şi fiu. Fiul a lovit victima cu un corp contondent iar în urma loviturii a rezultat decesul acestuia. Se apre că au fost mai multe lovituri”, a declarat procurorul Camelia Matei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Bărbatul de 31 de ani din Ludeşti a fost arestat de procurori pentru 29 de zile! Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.468 vizualizări
Publicat pe 16 ianuarie 2013 de Ioana Radu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
CRIMĂ ORIBILĂ în judeţul Dâmboviţa!