UNPR susţine candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> UNPR susţine candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa

UNPR susţine candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

UNPR Dâmboviţa nu va avea candidat propriu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi îl va susţine pe cel al PDL, Florin Popescu, actualul preşedinte al consiliului, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, liderul UNPR Dâmboviţa, Marian Radu.

Nu neapărat că are cele mai mari şanse. În primul rând suntem într-o coaliţie. E normal. Pe cine să susţin? Pe domnul Ţuţuianu (n. r. senatorul Adrian Ţuţuianu, candidatul USL la şefia CJ)? Domnul Popescu cred că a adus mai multe fonduri şi a făcut mai multă treabă decât toţi ceilalţi şase-şapte care au fost preşedinţi de consiliu la Dâmboviţa, la un loc. Dar chiar primarii PSD recunosc meritele lui Popescu. Cum să nu susţii un om care a făcut atâtea?”, a precizat Marian Radu, întrebat despre motivele pentru care UNPR va susţine candidatul PDL.

În legătură cu decizia UNPR de a avea liste proprii pentru candidaturile de la alegerile locale, Marian Radu a spus că fiecare judeţ are specificul lui. Acesta a adăugat că UNPR va avea candidaţi în fiecare localitate din judeţ. Uniunea îşi propune să obţină şase funcţii de primar la nivelul judeţului Dâmboviţa la alegerile locale din acest an. Liderul UNPR Dâmboviţa, Marian Radu, a precizat că nu sunt în judeţ primari ai altor partide care să candideze din partea UNPR. UNPR Dâmboviţa are organizaţii în 52 dintre cele 89 de localităţi din Dâmboviţa.

Sursa: AGERPRES

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
UNPR susţine candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa