Maşină de lux incediată la Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Maşină de lux incediată la Târgovişte

Maşină de lux incediată la Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un autoturism de 70.000 de euro, Audi A 5, a fost incendiat, vineri, într-un cartier din Târgovişte, proprietarul maşinii spunând că a auzit câteva bubuituri şi că în momentul în care a ieşit pe geamul de la balcon a văzut doi indivizi care aruncau o sticlă cu benzină în interiorul autovehiculului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, flăcările au distrus câteva elemente din interiorul autoturismului, proprietarul şi vecinii acestuia reuşind să stingă incendiul înainte ca pompierii militari să intervină.

„S-a început o anchetă în acest caz şi urmeză să se stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul. La faţa locului au mers echipaje de poliţie, inclusiv criminalişti, care au ridicat probe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Proprietarul limuzinei spune că intervenţia la timp a făcut ca flăcările să distrugă doar câteva elemente din interiorul maşinii, unul dintre geamurile laterale fiind spart de cei care au aruncat sticla care conţinea o substanţă inflamabilă.

Anul trecut, proprietarul maşinii a fost implicat într-un scandal care a avut loc chiar în zona unde a fost incendiată maşina.

Sursa:

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Maşină de lux incediată la Târgovişte