Un tânăr din Moţăieni Dâmboviţa şi-a decapitat tatăl


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Un tânăr din Moţăieni Dâmboviţa şi-a decapitat tatăl

Un tânăr din Moţăieni Dâmboviţa şi-a decapitat tatăl


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un tânăr de 22 de ani, din comuna dâmboviţeană Moţăeni, care suferă probabil de afecţiuni psihice, şi-a decapitat tatăl, în noaptea de duminică spre luni, apoi a plecat la Spitalul de Psihiatrie din Târgovişte unde le-a povestit medicilor fapta comisă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, vecinii familiei spun că deşi tânărul era cunoscut cu probleme psihice, niciodată nu au existat certuri între cei doi.

„Mama băiatului este plecată la muncă în Italia, iar tânărul a rămas în grija tatălui. Era foarte liniştit, nu ştiu să fi avut vreodată probleme, chiar dacă existau probleme medicale psihice la băiat. Eu nu îmi explic ce s-a întâmplat, nu a fost niciodată scandal între ei. Sunt şocat, e oribil, de nedescris,e film de groază, cruzime ieşită din comun”, a spus un vecin.

Imediat după comiterea faptei tânărul a plecat, cel mai probabil cu o maşină de ocazie, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Muncipal din Târgovişte unde a povestit medicilor fapta comisă. Astfel, medicii au alertat Poliţia şi parchetul.

„Cele petrecute arată o probabilă schizofrenie, o lipsă de discernământ, bănuim că este vorba de un bolnav mintal, cel mai probabil arma crimei este un topor, deocamdată nu l-am găsit, îl căutăm în continuare. Fiul şi-a omorât tatăl, apoi s-a autodenunţat. Cadavrul este decapitat. Nu ştim nimic despre situaţia lui medicală, dar după cum arată faptele este probabil vorba de un bolnav mintal, o să verificăm situaţia lui medicală la Pucioasa, o să fie expertizat şi o să stabilim dacă a avut sau nu discernământ”, a declarat procuror Ion Canache de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

În prezent, tânărul este audiat de către procuror, urmând să fie supus unei expertize psihiatrice care să ateste dacă acesta are sau nu discernământ pentru a răspunde penal pentru fapta sa.

Sursa: Gandul.info

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.653 vizualizări
Publicat pe 13 iunie 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Un tânăr din Moţăieni Dâmboviţa şi-a decapitat tatăl