Un detinut a evadat din camera de arest a judecatoriei Moreni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Un detinut a evadat din camera de arest a judecatoriei Moreni

Un detinut a evadat din camera de arest a judecatoriei Moreni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 09.03.2011, ora 14.15, în timp ce se afla în camera de arest a Judecătoriei Moreni, persoana privată de libertate Galeş Eugen Nicolae a evadat prin escaladarea ferestrei. Persoana condamnată executa o pedepsa de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru infracţiunea de vătămare corporală.

Galeş Eugen Nicolae este născut la data de 15.05.1971, fiul lui Nicolae şi Elena, iar la arestare avea domiciliul în Municipiul Buzău. Persoana privată de libertate a fost arestată de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău în data de 16.04.2010 şi depusă la Penitenciarul Mărgineni în data de 18.04.2010.

Primele măsuri luate de către conducerea Penitenciarului Mărgineni au fost:  alarmarea unităţii şi crearea de grupe operative de urmărire, anunţarea inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, anunţarea judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate în cadrul Penitenciarului Mărgineni şi a inspectoratelor de jandarmi ale judeţelor Prahova, Dâmboviţa şi Buzău. De asemenea, a fost anunţat şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Acţiunea de evadare este prevăzută de art. 269 cod penal şi se pedepseşte cu o pedeapsă de la 6 luni la 2 ani închisoare.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la persoana privată de libertate sunt rugate să contacteze Penitenciarul Mărgineni la numerele de telefon 0245-660210, sau 0245-660211, sau să anunţe cel mai apropiat echipaj de poliţie.
Pentru informafii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul Doru Becheru, telefon 0767339889, e-mail: lpana@dgp.ro.


   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Un detinut a evadat din camera de arest a judecatoriei Moreni" - 1 comentariu

  1. […] fost prins, iar într-o prima fază şi-a dat o altă identitate, încercând să ascundă că este deţinutul evadat de la Judecătoria Moreni“, a declarat Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. Ti-a placut articolul? […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Un detinut a evadat din camera de arest a judecatoriei Moreni