2 minori cercetati pentru furt calificat la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 2 minori cercetati pentru furt calificat la Targoviste

2 minori cercetati pentru furt calificat la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data  de 24 ianuarie 2011, în jurul orelor 15:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de G. Maria, din Târgovişte, că în perioada 23-24 ianuarie a.c, persoane necunoscute au pătruns în garajul proprietate personală, situat pe strada D. Lipatti, de unde au sustras mai multe cabluri electrice din cupru şi bunuri feroase.

De asemenea, în data de 25 ianuarie 2011, în jurul orelor 12:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de G. Ion, din Târgovişte, că în noaptea de 24/25 ianuarie a.c, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o boxă amenajată la parterul blocului, mai multe bunuri.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au procedat la identificarea autorilor furturilor privind spargerea garajului şi a boxei din zilele de 24 şi 25 ianuarie a.c, stabilind că se numesc C. F, de 15 ani şi C.M.E, de 17 ani, ambii din municipiul Târgovişte.

Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
2 minori cercetati pentru furt calificat la Targoviste