Un jandarm s-a impuscat in post in Gaesti Dambovita


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Un jandarm s-a impuscat in post in Gaesti Dambovita

Un jandarm s-a impuscat in post in Gaesti Dambovita


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un jandarm din Mogoşani, judeţul Dâmboviţa, a fost găsit împuşcat, în post, la Găeşti, luni dimineaţă, cel mai probabil acesta împuşcându-se cu arma din dotare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Mihaela Savu, plutonierul major, în vârstă de 36 de ani, asigura paza la Baza de Depozitare a Rezervelor Proprii ale MAI Găeşti. Acesta a intrat în serviciu la ora 8.00, iar la ora 10.00 s-a auzit o împuşcătură, după care colegii l-au găsit decedat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu, a declarat că este vorba, cel mai probabil, de o sinucidere. Jandarmul era căsătorit şi avea un copil. El nu a dat nimănui de bănuit că ar putea avea probleme. Deocamdată, nu s-a găsit niciun bilet prin care jandarmul să-şi explice gestul.

Lucra la Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa din 2006. Era un subofiţer jandarm recompensat în fiecare an, nu a fost sancţionat disciplinar. În august 2010, la ultima testare psihologică, nu au fost identificate probleme de natură psihologică„, a precizat Ciprian Vătăşelu.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Un jandarm s-a impuscat in post in Gaesti Dambovita