Pieton accidentat in parcarea unui complex comercial din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Pieton accidentat in parcarea unui complex comercial din Targoviste

Pieton accidentat in parcarea unui complex comercial din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 18 ianuarie 2011, în jurul orei 13:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată că la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte s-a prezentat numita V. Alexandra, de 45 de ani, din comuna Văcăreşti, care a declarat că a fost accidentată de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără a anunţa organele de poliţie.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că în jurul orelor 10:40, pe bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte, pe rampa de acces în incinta unui complex comercial, G. Ionuţ, de 26 de ani, din oraşul Găeşti, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând pe numita V. Alexandra, pieton, care se deplasa prin spatele autoutilitarei.

Din accident a rezultat rănirea numitei V. Alexandra, pieton, care s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Pieton accidentat in parcarea unui complex comercial din Targoviste