CONCURS: Serbarile TIMISOREANA Targoviste 2010


Home >> Evenimente Targoviste >> CONCURS: Serbarile TIMISOREANA Targoviste 2010

CONCURS: Serbarile TIMISOREANA Targoviste 2010


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Caravana Serbărilor Timişoreana popeseşte weekend-ul acesta la noi. Ne pregătim de 3 zile pline de concursuri, distracţie şi concerte pe Platoul Prefecturii din Târgovişte.

Şi pentru că ospitalitatea este una dintre calităţile noastre cu care ne mândrim, eTargoviste.ro şi Timişoreana premiază 3 persoane cu câte 5 vouchere (1 voucher = 2 mici + o bere) ce pot fi folosite în cadrul Serbărilor Timişoreana din Târgovişte.

Tema concursului: Ce înseamnă pentru voi ospitalitatea?

3 răspunsuri care ies din tipar vor fi premiate, iar autorii lor vor fi cinstiţi cu mici şi bere în cadrul Serbărilor. Povestiţi-ne o întâmpare, un gest sau un eveniment în care v-aţi dat seama ce înseamnă cu adevărat să fii ospitalier.

Pentru a participa la concurs trebuie să aveţi minimum 18 ani împliniţi şi, de preferat, să fiţi din Târgovişte pentru a vă putea bucura de premiu. Puteţi comenta, cu o adresa de e-mail validă, sau puteţi posta un link către acest post pe blogul vostru până vineri la ora 18.

Ne vedem la Serbările Timişoreana Târgovişte şi nu uitaţi, o bere cu tradiţie se bea cumpătat!

UPDATE: Castigatorii sunt :
Cristi – avem numar de telefon
coman ramona – avem numar de telefon
VlaDm4 – n-avem nr de telefon

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"CONCURS: Serbarile TIMISOREANA Targoviste 2010" - 9 comentarii

 1. VlaDm4 spune:

  pentru mine , ospitalitate inseamna cand un prieten ramane singur acasa (pentru mai multe zile) si ne cheama pe la el sa dam o petrecere sa stie tot orasul :))nn1

 2. Andrei spune:

  pai sa vedem…
  cred ca am vazut cum e cu ospitalitatea cand am facut pana intr-o noapte printr-un sat, prin Drobeta. Habar n-aveam pe unde o luasem si nimerisem un drum comunal care a pus capac la roata. In fine, dupa ce am pus rezerva, am batut la o casa. Desi era trecut de zece ni s-a deschis si ne-a mai vorbit si frumos omul. Cred ca abia il sculasem din somn :))) ne-a dat indicatiile spre drumul principal si ne-a zis ca e bucuros ca ne-a ajutat. Faza-i ca nu multi ar fi facut la fel, altul ne-ar fi fugarit cu ciomegele.

 3. Vld spune:

  bai se poate. da nu cred ca toti se poatra bine cu tine. ultima data cand m-a primit cineva bine undeva a fost la rude. n-am patit-o la straini. la rude e mai bine, ca te cunosc si pot sa te omeneasca cum trebuie cu vin, bere, mancare si voie buna. altul nu stiu de ce ar face asta pentru tine

 4. Cristi spune:

  Pentru mine ospitalitatea este sa transformi în sărbătoare bucuria de a împarți puținul sau multul cămării și cramei tale cu cei ce-ți calcă pragul.

 5. coman ramona spune:

  in weekendul trecut am fost la munte, am plecat seara la, era ceva neplanuit, un gest spontan, am plecat 4 persoane pe la ora 22 si am ajuns acolo in jur de ora 1, pe drum am avut unele peripetii, adica la orice peco am oprit, ba nu avea benzina, ba nu era nu ami stiu ce si am ajunj la busteni, am luat-o spre gura diham, acolo erau niste prieteni, bineinteles ca ei dormeau toti( ii sunasem ca venim si au zis ca ne asteapta), dar acolo ne astepta cineva special si ospitalier – era un urs la un tomberon – ideea este ca singurul care ne astepta era ursul, restul s-au bagt la cort, in masini de frica ursului

 6. Cris spune:

  Eu nu sunt de acord ca romanii sunt ospitalieri in mod natural. Ospitalitatea trebuie sa vina din tine si sa crezi ca vrei sa il ajuti pe celalalt dezinteresat. Foarte multi sunt ospitaliei cu un scop anume, ajung sa iti castige increderea si te trag pe sfoara. Pana acum cred ca am intalnit cu adevarat vreo 4-5 oameni ospitalieri peste tot pe unde am fost prin tara. in general in orasele mici unde oamenii nu sunt atat de egoisti si mai au timp si de ceilalti.

 7. Andreea C. spune:

  Frumos ca se mai organizeaza si atfel de evenimente. 🙂

 8. Concursul s-a incheiat! In curand vor fi postati si castigatorii!

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
CONCURS: Serbarile TIMISOREANA Targoviste 2010