Nunţile cu tematică by ZBS DECOR


Home >> Nunti Targoviste >> Nunţile cu tematică by ZBS DECOR

Nunţile cu tematică by ZBS DECOR

Nunţile cu tematică by Z B S D E C O R

Dacă până nu demult nunta tradiţională era de bază, în prezent există multe variante prin care vă puteţi personaliza evenimentul aşa cum îl doriţi. Astfel, nunţile tematice au devenit un adevărat trend al lumii moderne. Tot mai mulţi tineri adoptă idei originale când vine vorba de nunta lor. Pe baza acestor idei au apărut „nunţile gândite” de la primul până la ultimul detaliu. Aşa au apărut şi agenţiile care ajută tinerii care îşi vor unii destinele, dar şi firmele care activează în acest vast domeniu. Nici tradiţiile nu au dispărut definitiv, dar nunţile nu mai sunt organizate plecând de la aceste tradiţii, ci de la anumite idei împrumutate de peste hotare…

Cei mai îndrăzneţi aleg o nuntă cu o tematică glamour – nunţile cele mai luxoase şi mai scumpe.

Pentru a realiza o nuntă cu tematică glamour ZBS DECOR vă propune în primul rând o locaţie de 5 stele sau o locaţie care să nu-ţi impună o cromatica anume decorului, dar şi o dată memorabilă.

Cadrul simplu, ales de ZBS DECOR , fără prea multe obiecte decorative este absolut perfect pentru o nuntă cu tematica glamour. Spaţiul trebuie să fie aerist, fără prea multe culori, fără o arhitectură prea complicată, astfel permiţând transformarea totală a sălii într-o încăpere plină de rafinament şi lux. Pentru a sublinia eleganţa şi rafinamentul o sală somptuoasă asemănătoare sălilor de bal de odinioară este şi ea o alegerea iscusită! O sală cu un ring de dans central, candelabre argintate, serveţele de mătase prinse în inele de argint, cupe argintate de şampanie, şfetnice cu lumânări, toate te vor ajuta să creezi o imagine de basm. Ca să obţii un efect intim, ZBS DECOR alege pentru dumneavoastră materiale uşoare, precum voalul, organza, mătasea, pe care le poţi combina cu mici inserturi de dantela, dar şi cu materiale cum ar fi brocartul. Folosim accente argintii sau aurii cât să sublinieze elementele specifice temei alese.
Nu uităm de stativul care prezintă schiţa sălii, amplasamentul meselor, dar şi locurile unde vor asista invitaţii la evenimentul dumneavoastră.

Invitaţiile, sub forma unor bilete pentru VIP în care vom folosi textul, va fi de asemenea celor folosite pentru premiere sau anunţarea unor gale speciale de renume. Toate printurile (meniuri, place-carduri, invitaţiile, bileţelele pentru mărturii) vor avea simbolul premiilor, spre exemplu – OSCAR. Înlocuind aranjamentul floral cu o statuie aurie creată special după silueta mirilor! chiar după chipul şi asemănarea lor! ZBS DECOR vă garantează succesul!

Primirea invitaţilor se va face în lumina reflectoarelor profesionale, multicolor colorate, pe un covor bordeaux lung de cel puţin 30 de metri, de hostess îmbrăcaţi în costume de epocă, unde se vor lua interviuri invitaţilor, pentru recreearea atmosferei hollywood-iene, 6-7 fotografi şi cameramani, dar şi 3-4 macarale video vor asista la primirea invitaţilor pentru a surprinde cât mai multe instantanee, dar şi transmiterea imaginiilor, şi sunetului, în sala evenimentului festiv.

Tratăm invitaţii cu mici cadouri tematice cum ar fi evantaie pentru doamne sau sticle de vin pentru domni! Totul personalizat ! ZBS DECOR creează un moment special şi invită un comic pentru deschiderea oficială serii sau apelează la serviciile unui prezentator care să fie gazda serii! Cameramanul principal va realiza un film “documentar“ despre povestea de dragoste, care să ruleze în timpul nunţii pe 4-5 ecrane ( sau alegem varianta videoproiectoare )!

Neapărat să menţionăm în distribuţie actorii aflaţi în rolurile principale şi anume: mirii, naşii, regia şi producătorul … adică cu stima şi respect, ZBS DECOR, Organizatorul „Târgului de nunţi din Dâmboviţa”!

   
   

Articolul are 4.116 vizualizări
Publicat pe 29 iunie 2011 de ZBS Decor

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Nunţile cu tematică by ZBS DECOR