Din cauza alcoolului, un mopedist s-a autoaccidentat in comuna Sotanga


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Din cauza alcoolului, un mopedist s-a autoaccidentat in comuna Sotanga

Din cauza alcoolului, un mopedist s-a autoaccidentat in comuna Sotanga


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 18 octombrie  2010, în jurul orei 03:30, Poliția  Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 , de S. Florin, din comuna Șotânga, că în interiorul localității Șotânga s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

S. Ion Ovidiu, de 24 de ani, din comuna Șotânga, în timp ce conducea un moped pe raza localității Șotânga, pe fondul consumului de alcool, având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fără a fi absolvit cursul de legislație rutieră, a încercat să efectueze manevra de întoarcere, moment în care s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei troițe.

Din accident a rezultat rănirea gravă a S. Ion Ovidiu, conducătorul mopedului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând sub supraveghere.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Din cauza alcoolului, un mopedist s-a autoaccidentat in comuna Sotanga