Accident la Gaesti soldat cu ranirea a trei persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident la Gaesti soldat cu ranirea a trei persoane

Accident la Gaesti soldat cu ranirea a trei persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 13 octombrie  2010, în jurul orei 18:30, Poliția Orașului Găești  a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 , că pe DN 7, în interiorul localității Gura Foii s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Găești, care a constatat următoarele:

N. Petrică Adrian, de 28 ani, din comuna Vârfurile, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă, pe raza localității Gura Foii, s-a angajat în depășirea unui tractor care circula regulamentar în fața sa, și fără să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de depășire, a obligat pe C. Alexandra, conducătoarea unui autoturism care se afla deja în depășirea sa, să vireze brusc stânga pentru a nu intra în coliziune cu acesta. C. Alexandra, conducătoarea autoturismului a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp din partea stângă a direcției sale de deplasare.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a C. Alexandra, de 18 ani, domiciliată în Găești, conducătoarea autoturismului, V. Bogdan Giani, de 21 de ani, din comuna Crângurile, pasager pe bancheta din dreapta față a autoturismului, care au fost transportați  la Spitalul Orășenesc Găești în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând sub observație, și C. V. C, de 9 ani, domiciliat în orașul Găești, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, care de asemenea a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găești în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Accident la Gaesti soldat cu ranirea a trei persoane